Telefon: 40 20 57 33

Autoriseret kloakmester​

Medlem af Danske Anlægsgartnere

Anlægsarbejde

Vi udfører nyanlægning og renovering af grønne anlæg

Anlægger, vedligeholder og renoverer haver og andre grønne områder

KJ Brolægger og Entreprenør udfører alle typer anlægsopgaver. Fra den private have, hvor der skal tyndes ud i buskads og beskæres træer, til den løbende vedligeholdelse af grønne anlæg omkring boligselskaber, ejerforeninger of større firmadomiciler. Samt naturligvis anlæg af den helt nye drømmehave som rammen om din bolig.

Grøn vicevært

KJ Brolægger og Entreprenør står for den løbende vedligeholdelse af grønne anlæg omkring boligselskaber, ejerforeninger og firmadomiciler. Vores kunder er professionelle administratorer, som skal bruge en god og stabil grøn vicevært. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af jeres anlæg og plan for, hvordan vi vedligeholder det så effektivt som muligt. I denne forbindelse sørger vi naturligvis også for Jeres snerydning i vinterhalvåret

Når haven bliver uoverskuelig

Mange haveejere kender situationen: Haven vokser for hurtigt, vokser de forkerte steder, og det er efterhånden mere pligt end fornøjelse at prøve at følge med. Den effektive løsning er at lave en aftale til fast pris med KJ Brolægger og Entreprenør om præcist, hvad der skal gøres og hvornår. Vores dygtige medarbejdere har prøvet det mange gange før, og vi har det professionelle grej, så vi kan arbejde hurtigt. Og så rydder vi naturligvis op efter os!

Drømmehaven til drømmeboligen

Det kræver en stor indsats at forvandle arealet omkring en nybygget bolig fra byggeplads til dejlig have. KJ Brolægger og Entreprenør har stor erfaring i at bygge en have op helt fra bunden. Det kræver lige præcis vores mix af færdigheder: Brolægger, kloakmester og anlægsgartner. Vi tilbyder at lave haveplanen ud fra en dialog med jer og en forståelse for jeres ønsker for haven. Vi bidrager med viden om hvilke beplantninger og løsninger, som hurtigt giver en dejlig have, som også er langtidsholdbar. Har I allerede en haveplan, kan vi naturligvis også føre den ud i livet. Kontakt os for en snak om jeres kommende have.

Anlægsarbejde med garanti

Vi er naturligvis medlem af DAG - De danske anlægsgartnere, det er din garanti for at vores arbejde lever op til de gældende standarder. Du kan læse meget mere om DAG garantiordning her.

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk