Telefon: 40 20 57 33

Autoriseret kloakmester​

Medlem af Danske Anlægsgartnere

Autoriseret kloakmester

Etablerer, vedligeholder og udbygger kloaksystemer

KJ Brolægger og Entreprenør tilbyder som autoriseret kloakmester at løse alle typer opgaver inden for kloakering: Opgravning, nedlægning, fejlsøgning, reparation, dræn og rensning af rør og brønde.

Kloaksystemer

Som autoriseret kloakmester udfører vi alle former for kloakarbejder, dræn arbejde, kloakering for private og firmaer samt kloakering i bygninger mv.

  • Korrekt dimensionering fra starten. Det er uhyre vigtigt at få lavet et kloaksystem, der matcher ens behov, og hvor der tages højde for de forskellige indbyrdes afhængigheder, som altid findes i sådanne systemer. Det kan f.eks. have betydning for, hvor stor en faskine, der lægges ned og hænger igen sammen med, hvor effektivt vandet fra sommerens heftige regnskyl kan ledes væk.
  • Løbende overvågning. Som ejendomsejer er det vigtigt at kende og være opmærksom på de små signaler, der indikerer, at kloaksystemet ikke fungerer optimalt. KJ Brolægger og Entreprenør rådgiver og forklarer gerne. Vi tilbyder også at tjekke boligens kloaksystem med passende intervaller, hvis I ønsker en større grad af sikkerhed.
  • Godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Når vi har med skjulte eller svært tilgængelige systemer som kloaksystemer at gøre, er det vigtigt, at installationerne er lavet håndværksmæssigt forsvarligt og af robuste materialer. KJ Brolægger og Entreprenør har den faglige kunnen og en faglig stolthed, der gør, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Få et tilbud

Kontakt os, hvis du har behov for professionel hjælp til jeres kloaksystem. Vi udfører også ofte autoriseret kloakmesterarbejde som en del af større entrepriser for et udendørsareal. Skriv til Karsten Jacobsen på kj@kjbro.dk, eller brug kontaktformularen.

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk