Telefon: 40 20 57 33

Autoriseret kloakmester​

Medlem af Danske Anlægsgartnere

​Autoriseret kloakmester løser alle typer opgaver inden for kloakering

​Hvis du leder efter et kloakfirma og en autoriseret kloakmester, så er du kommet til det rette sted – hos KJ Brolægger og Entreprenør etablerer, vedligeholder og udbygger vi kloaksystemer til en billig pris.

Vi er naturligvis autoriserede inden for faget, og vi løser alle typer kloakarbejde, lige fra opgravning og nedlægning til fejlsøgning, reparation, dræn og rensning af rør og brønde.

Vi holder til i Værløse, hvorfra vi kører ud til kunder i og omkring følgende byer:

  • Ballerup
  • Farum
  • Lyngby
  • Herlev
  • Birkerød
  • København

Kloakservice i højeste kvalitet

Som autoriseret kloakmester udfører vi kloakering for private kunder såvel som firmaer samt kloakering i bygninger.

  • Korrekt dimensionering fra start. Det er uhyre vigtigt at få lavet et kloaksystem, der matcher ens behov, og hvor der tages højde for de forskellige indbyrdes afhængigheder, som altid findes i sådanne systemer. Det kan f.eks. have betydning for, hvor stor en faskine, der lægges ned. Det hænger også sammen med, hvor effektivt vandet fra sommerens heftige regnskyl kan ledes væk.
  • Løbende overvågning. Som ejendomsejer er det vigtigt at kende og være opmærksom på de små signaler, der indikerer, at kloaksystemet ikke fungerer optimalt. KJ Brolægger og Entreprenør rådgiver og forklarer gerne. Vi tilbyder også at tjekke boligens kloaksystem med passende intervaller, hvis I ønsker en større grad af sikkerhed.
  • Godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Når vi har med skjulte eller svært tilgængelige systemer som kloaksystemer at gøre, er det vigtigt, at installationerne er lavet håndværksmæssigt forsvarligt og af robuste materialer. KJ Brolægger og Entreprenør har den faglige kunnen og stolthed, der gør, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

​Få et tilbud på en kloakmester

Kontakt os, hvis du har behov for en professionel kloakmand, som kan fikse dit kloaksystem, eller hvis du vil høre mere om vores priser. Vi udfører også autoriseret kloakmesterarbejde som en del af større entrepriser for et udendørsareal. Skriv til Karsten Jacobsen på kj@kjbro.dk eller brug kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en kloakmester!

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk