Telefon: 40 20 57 33

Autoriseret kloakmester​

Medlem af Danske Anlægsgartnere

​Brolægger med stor ekspertise inden for alle typer anlæg

​Drømmer du om en ny terrasse, en indkørsel eller noget helt tredje, der vedrører en brolægger? Så står KJ Brolægning og Entreprenør klar til at hjælpe dig. Vores kvalitetsbevidste brolæggere har erfaring med brolægning af anlæg i alle typer og størrelser.

Vi holder til i Værløse, hvorfra vi kører ud til kunder i og omkring følgende byer:

  • Ballerup
  • Farum
  • Lyngby
  • Herlev
  • Birkerød
  • København

Brolægning og udendørs anlæg består ofte af flere opgaver – terrasser, indkørsler, blomsterbede, støttemure, trapper og meget mere. Sat sammen skaber disse opgaver funktionelle og smukke anlæg.

Vi arbejder med alle teknikker og materialer, både granit, grus og fliser. Derfor har vi mulighed for at lave skræddersyede løsninger, der lever op til vores kunders forventninger og vores egne høje kvalitetskrav. På trods af den høje kvalitet kan vi tilbyde fornuftige priser, der er til at betale.

Altid høj kvalitet

Vi anser følgende tre punkter som absolutte forudsætninger for godt brolæggerarbejde:

  1. Fundamentet under en belægning skal være korrekt udført. Det er et hårdt og utaknemmeligt arbejde, som man kun lægger mærke til, hvis det går galt, og fliserne i den nye indkørsel forskubber sig efter måske bare et år.
  2. Bedst egnede materialer til opgaven. Som brolægger er det vigtigt at vide, hvilke materialer der egner sig til de forskellige typer anlæg. Det giver det bedste og billigste resultat.
  3. Vores brolæggere og anlægsgartnere skal være i besiddelse af faglig stolthed. De har erfaring, håndelag og et ønske om altid at skabe det bedste produkt. Deres håndværksmæssige kunnen sikrer, at forudsætningerne for en opgave er nøje overvejet.

Disse tre punkter er KJ Brolægger & Entreprenørs opskrift på høj kvalitet med et resultat, der holder i mange år. 

​Få et skriftligt tilbud på en brolægger

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vores brolæggerfirma kan gøre for dig, og ønsker du et skriftligt tilbud med en skræddersyet og billig pris? Du er altid velkommen til at kontakte Karsten Jakobsen på e-mail kj@kjbro.dk. Så aftaler vi et tidspunkt for et møde, hvor vi drøfter dine idéer og ønsker til opgaven. 

​Eksempel på opgave

​Eksempel på opgave

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk