Telefon: 40 20 5​7 33

Brolægger

KJ Bro kvalitetsbevidst brolægger. Alle anlæg i granit, grus & fliser.

Brolægning af alle typer og størrelser anlæg.

​KJ brolægger arbejder med alle materialer og teknikker, og det gør det muligt for os at lave de løsninger, som lever op til vores kunder forventninger og vores egne høje kvalitetskrav.

Brolægning og udendørs anlæg består ofte af flere opgaver: Terasser, indkørsler, blomsterbede, støttemure, trapper osv. Sat sammen skaber disse opgaver funktionelle og smukke anlæg. 

Altid høj kvalitet

Vi anser følgende 3 punkter som absolutte forudsætninger for godt brolæggerarbejde:

  1. Fundamentet under en belægning,  skal være korrekt udført. Det er et hårdt og utaknemmeligt arbejde, som man kun lægger mærke til, hvis det går galt, og fliserne i den nye indkørsel forskubber sig efter måske bare et år.
  2. Bedst egnede materialer til opgaven. Det er vigtigt at vide, hvilke materialer, der egner sig til hvilken type anlæg. Det giver det bedste og billigste resultat.
  3. Vores brolæggere og anlægsgartnere skal være i besiddelse af faglig stolthed. De har erfaring, håndelag og et ønske om ALTID at skabe det bedste produkt. Deres håndværksmæssige kunnen sikrer, at forudsætningerne for en opgave er nøje overvejet.​

Dette er KJ Brolægger & Entreprenørs opskrift på høj kvalitet med et resultat, der holder i mange år efter ibrugtagen.​​​

Skriftlige tilbud

Kontakt Karsten Jakobsen for skriftlig tilbud på kj@kjbro.dk, hvis du ønsker et skriftligt tilbud. Vi aftaler da tidspunkt for et møde, hvor dine idéer og ønsker til opgaven kan blive drøftet.

​Eksempel på opgave

​Eksempel på opgave

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk