Telefon: 40 20 57 33

Autoriseret kloakmester​

Medlem af Danske Anlægsgartnere

​Omfangsdræn nedgraves omkring dit hus mod fugt og oversvømmelse

Har du problemer med svamp eller fugt i kælderen, eller har du tidligere haft oversvømmelse, så kan det være en rigtig god idé at få etableret et omfangsdræn rundt om dit hus – og det kan vi hos KJ Brolægger og Entreprenør hjælpe dig med.

Vores autoriserede kloakmester har stor erfaring inden for opbygning af et omfangsdræn, som kan lede vandet væk fra din bolig og dermed forhindre problemer som for eksempel en fugtig kælder.

Vi holder selv til i Værløse, hvorfra vi blandt andet kører ud til både private og erhverv i og omkring følgende områder:

  • Ballerup
  • Farum
  • Lyngby
  • Herlev
  • Birkerød
  • København

Hvad koster et omfangsdræn?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få nedgravet et omfangsdræn. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange meter dræn der skal lægges rundt om huset, hvor dybt de skal graves ned, og hvordan jordforholdende er på den enkelte grund.​

Det er ikke ualmindeligt, at et omfangsdræn omkring hele huset kan koste omkring 150.000 kr., men til gengæld kan du slippe for dyre skader i kælderen som for eksempelvis fugt, svamp og oversvømmelser.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på kj@kjbro.dk, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på, hvor meget det vil koste at få etableret et omfangsdræn på lige netop din grund.

Arbejdet i forbindelse med etableringen af et omfangsdræn skal udføres af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du med stor fordel vælge at tage kontakt til os i forbindelse med arbejdet.​

​KJ Brolægger og Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

CVR: 25319427

​Telefon: 44 44 07 14
Mobil: 40 20 57 33
​Mail: kj@kjbro.dk