Refencer

Dem har vi mange af - herunder ser du et par enkelte udtalelser fra vores kunder.

Hotel kong Arthur.

Har igennem 10 år samarbejdet med KJ Brolægning og Entreprenør. Opgaverne har været omfattet kloak og belægning. Det har altid været et godt og positivt stykke arbejde der er blevet udført. Samarbejdet med KJ Brolægning og Entreprenør har altid været velfungerende lige fra tilbudsgivningen til udførelsen og det færdige stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale KJ Brolægning og Entreprenør.

- Søren Brøchner.

DAB.

Vi har arbejdet sammen med KJ Brolægning og Entreprenør igennem 15 år, det har altid været et godt og stabilt samt velfungerende samarbejde. Opgaverne har altid været løst tilfredsstillende og perfekt.
Jeg kan kun anbefale KJ Brolægning og Entreprenør til andre boligforeninger.

- Jan Skriver

Privat kunde.

Vi har været yderst tilfredse med det arbejde KJ Brolægning har lavet hos os. Allerede fra første møde har de været meget konstruktive og professionelle. De har leveret det de har lovet, og endda mere til.


Det som særligt har været en positiv oplevelse, har været at ikke bare er kommet med konstruktive forslag, men det er tydeligt at de har taget en ære i deres arbejde.
Vi vil til enhver tid anbefale dem, og de står på toppen af listen næste gang vi skal bruge et tilbud indenfor deres erhverv.


- Trine og Michael

Marie Kruses Skole

KJ Brolægger og Entreprenør har udført arbejde for os igen igennem 14 år, og gør det stadig. Arbejdsopgaverne har været forskellige lige fra alm. Brolægning, asfalt, kloak støtte mur til volde mv. Det har altid været rimelige priser, der har stemt overens med tilbuddet. Udførelsen af de mange forskellige opgaver har altid været perfekt og leveret til tiden. Vi kan kun varmt anbefale KJ Brolægning og Entreprenør.


- Per Leth-Nissen.

Privat kunde.

Vi valgte KJ brolægning og Entreprenør til at udfør brostensarbejde for os. Tilbuddet KJ Brolægning og Entreprenør afgav, var det mest rigtige for vores vedkommende og udførelsen af arbejdet var og er vi yderst tilfredse med. Vi er rigtig godt tilfredse med det færdige resultat og vi kan kun give de varmest anbefalinger vedr. KJ Brolægning og Entreprenør.


- Axel (Lyngby)

udfyld formularen for et

uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på ​Google.

ydelser & kompetencer

Alliér dig med en erfaren brolægger

Hos KJ Brolægger og Entreprenør ApS tilbyder vi alle former for brolægning, anlægsarbejde og entrepriser.

Du kan til enhver tid indhent et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt.

autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester hos Danske Kloakmestre – din garanti for professionel kloakering.

kvalitet gennem 22 år

siden 2000 har vi leveret anlægsarbejde og kloakservice i højeste kvalitet.

danske anlægsgartnere

KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores services eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services og arbejdsområder, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Det gælder, uanset om det er vores brolægger, der skal hjælpe dig, eller om du har brug for hjælp til en af vores andre arbejdsområder – eller en samlet totalløsning.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker og behov samt omfanget af din opgave.

kontakt os

KJ Brolægger & Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

​CVR-nummer: 25319427

Telefon: ​+45 4020 5733

E-mail: kj@kjbro.dk

​© 2022. Alle rettigheder forbeholdes.

Danske Anlægsgartnere

​KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af Danske Anlægsgartnere. Brancheforeningen for alle os, som varetager pasning og pleje af grønne arealer.