Anlægsarbejde

Vi udfører nyanlægning og renovering af grønne anlæg

Anlægger, vedligeholder og renoverer haver og andre grønne områder

KJ Brolægger og Entreprenør udfører alle typer anlægsopgaver. Fra den private have, hvor der skal tyndes ud i buskads og beskæres træer, til den løbende vedligeholdelse af grønne anlæg omkring boligselskaber, ejerforeninger of større firmadomiciler. Samt naturligvis anlæg af den helt nye drømmehave som rammen om din bolig.

Grøn vicevært

KJ Brolægger og Entreprenør står for den løbende vedligeholdelse af grønne anlæg omkring boligselskaber, ejerforeninger og firmadomiciler. Vores kunder er professionelle administratorer, som skal bruge en god og stabil grøn vicevært. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af jeres anlæg og plan for, hvordan vi vedligeholder det så effektivt som muligt. I denne forbindelse sørger vi naturligvis også for Jeres snerydning i vinterhalvåret.

Når haven bliver uoverskuelig

Mange haveejere kender situationen: Haven vokser for hurtigt, vokser de forkerte steder, og det er efterhånden mere pligt end fornøjelse at prøve at følge med. Den effektive løsning er at lave en aftale til fast pris med KJ Brolægger og Entreprenør om præcist, hvad der skal gøres og hvornår. Vores dygtige medarbejdere har prøvet det mange gange før, og vi har det professionelle grej, så vi kan arbejde hurtigt. Og så rydder vi naturligvis op efter os!

Drømmehaven til drømmeboligen

Det kræver en stor indsats at forvandle arealet omkring en nybygget bolig fra byggeplads til dejlig have. KJ Brolægger og Entreprenør har stor erfaring i at bygge en have op helt fra bunden. Det kræver lige præcis vores mix af færdigheder: Brolægger, kloakmester og anlægsgartner. Vi tilbyder at lave haveplanen ud fra en dialog med jer og en forståelse for jeres ønsker for haven. Vi bidrager med viden om hvilke beplantninger og løsninger, som hurtigt giver en dejlig have, som også er langtidsholdbar. Har I allerede en haveplan, kan vi naturligvis også føre den ud i livet. Kontakt os for en snak om jeres kommende have.

Anlægsarbejde med garanti

Vi er naturligvis medlem af DAG - De danske anlægsgartnere, det er din garanti for at vores arbejde lever op til de gældende standarder. Du kan læse meget mere om DAG garantiordning her.

udfyld formularen for et

uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på ​Google.

ydelser & kompetencer

Alliér dig med en erfaren brolægger

Hos KJ Brolægger og Entreprenør ApS tilbyder vi alle former for brolægning, anlægsarbejde og entrepriser.

Du kan til enhver tid indhent et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt.

autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester hos Danske Kloakmestre – din garanti for professionel kloakering.

kvalitet gennem 22 år

siden 2000 har vi leveret anlægsarbejde og kloakservice i højeste kvalitet.

danske anlægsgartnere

KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores services eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services og arbejdsområder, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Det gælder, uanset om det er vores brolægger, der skal hjælpe dig, eller om du har brug for hjælp til en af vores andre arbejdsområder – eller en samlet totalløsning.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker og behov samt omfanget af din opgave.

kontakt os

KJ Brolægger & Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

​CVR-nummer: 25319427

Telefon: ​+45 4020 5733

E-mail: kj@kjbro.dk

​© 2022. Alle rettigheder forbeholdes.

Danske Anlægsgartnere

​KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af Danske Anlægsgartnere. Brancheforeningen for alle os, som varetager pasning og pleje af grønne arealer.