Autoriseret kloakmester til din opgave

​Vi løser alle typer opgaver inden for kloakering

Hvis du leder efter en pålidelig, professionel og autoriseret kloakmester, er du kommet til det helt rette sted. Hos KJ Brolægger og Entreprenør etablerer, vedligeholder og udbygger vi kloaksystemer til gode priser.

Vi er naturligvis autoriserede inden for faget, og vi løser alle typer kloakarbejde – lige fra opgravning og nedlægning til fejlsøgning, reparation, dræn og rensning af rør og brønde. Vores kloakfirma holder til i Værløse, hvorfra vi kører ud til kunder i og omkring Gentofte, København, Nordsjælland og mange andre steder.

Kloakservice i højeste kvalitet

Som kloakmester udfører vi kloakering for private kunder såvel som firmaer – samt kloakering i bygninger. Vi har bl.a. fokus på følgende:

Korrekt dimensionering fra start
Det er vigtigt at få lavet et kloaksystem, der matcher behovet, og hvor der tages højde for de forskellige indbyrdes afhængigheder, som altid findes i sådanne systemer. Det kan f.eks. have betydning for, hvor stor en faskine, der lægges ned. Det hænger også sammen med, hvor effektivt vandet fra sommerens heftige regnskyl kan ledes væk.

Løbende overvågning
Som ejendomsejer er det vigtigt at kende og være opmærksom på de små signaler, der indikerer, at kloaksystemet ikke fungerer optimalt. Vi rådgiver og forklarer gerne. Vi tilbyder også at tjekke boligens kloaksystem med passende intervaller, hvis I ønsker en større grad af sikkerhed.

Godt håndværk og kvalitetsmaterialer
Når vi har med skjulte, eller svært tilgængelige systemer som kloaksystemer, at gøre, er det vigtigt, at installationerne er lavet håndværksmæssigt forsvarligt og af robuste materialer. Vi har den faglige kunnen og stolthed der gør, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Få et tilbud fra en autoriseret kloakmester

Kontakt os gerne, hvis du har behov for en professionel kloakmand, som kan fikse dit kloaksystem – eller hvis du vil høre mere om muligheder og priser. Vi udfører også kloakmesterarbejde som en del af større entrepriser for et udendørsareal.

Leder du efter andet end autoriseret kloakmester arbejde? Vi laver blandt andet også omfangsdræn og anlægsarbejde.

udfyld formularen for et

uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på ​Google.

ydelser & kompetencer

Alliér dig med en erfaren brolægger

Hos KJ Brolægger og Entreprenør ApS tilbyder vi alle former for brolægning, anlægsarbejde og entrepriser.

Du kan til enhver tid indhent et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt.

autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester hos Danske Kloakmestre – din garanti for professionel kloakering.

kvalitet gennem 22 år

siden 2000 har vi leveret anlægsarbejde og kloakservice i højeste kvalitet.

danske anlægsgartnere

KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores services eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services og arbejdsområder, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Det gælder, uanset om det er vores brolægger, der skal hjælpe dig, eller om du har brug for hjælp til en af vores andre arbejdsområder – eller en samlet totalløsning.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker og behov samt omfanget af din opgave.

kontakt os

KJ Brolægger & Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

​CVR-nummer: 25319427

Telefon: ​+45 4020 5733

E-mail: kj@kjbro.dk

​© 2022. Alle rettigheder forbeholdes.

Danske Anlægsgartnere

​KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af Danske Anlægsgartnere. Brancheforeningen for alle os, som varetager pasning og pleje af grønne arealer.