​Omfangsdræn nedgraves omkring dit hus

Beskytter mod oversvømmelse og fugt i kælderen

Har du problemer med svamp eller fugt i din kælder? Eller har du tidligere haft oversvømmelse? Så kan det være en god idé at få etableret et omfangsdræn rundt om huset. Det kan vi hos KJ Brolægger og Entreprenør hjælpe dig med.

Vi holder til i Værløse, hvorfra vi har hjulpet mange tilfredse kunder i bl.a. Gentofte, København og hele Nordsjælland. Vi arbejder både for private og erhverv.

Arbejdet i forbindelse med etablering af et omfangsdræn skal udføres af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du med stor fordel vælge at tage kontakt til os. Vores autoriserede kloakmester har stor erfaring inden for opbygning af omfangsdræn, som kan lede vandet væk fra din bolig.

Hvad koster omfangsdræn?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få nedgravet et omfangsdræn. Vores priser afhænger bl.a. af, hvor mange meter dræn, der skal lægges rundt om huset – samt hvor dybt de skal graves ned, og hvordan jordforholdene er på den enkelte grund.

Det er ikke ualmindeligt, at et omfangsdræn omkring hele huset kan koste omkring 150.000 kr. – men til gengæld kan du så slippe for dyre skader i kælderen som f.eks. fugt, svamp og oversvømmelser.

Ring til os for en god pris

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris. Vi besvarer også gerne spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

udfyld formularen for et

uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på ​Google.

ydelser & kompetencer

Alliér dig med en erfaren brolægger

Hos KJ Brolægger og Entreprenør ApS tilbyder vi alle former for brolægning, anlægsarbejde og entrepriser.

Du kan til enhver tid indhent et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt.

autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester hos Danske Kloakmestre – din garanti for professionel kloakering.

kvalitet gennem 22 år

siden 2000 har vi leveret anlægsarbejde og kloakservice i højeste kvalitet.

danske anlægsgartnere

KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores services eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services og arbejdsområder, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Det gælder, uanset om det er vores brolægger, der skal hjælpe dig, eller om du har brug for hjælp til en af vores andre arbejdsområder – eller en samlet totalløsning.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker og behov samt omfanget af din opgave.

kontakt os

KJ Brolægger & Entreprenør ApS

Lejrvej 17, 3500 Værløse

​CVR-nummer: 25319427

Telefon: ​+45 4020 5733

E-mail: kj@kjbro.dk

​© 2022. Alle rettigheder forbeholdes.

Danske Anlægsgartnere

​KJ Brolægger & Entreprenør er medlem af Danske Anlægsgartnere. Brancheforeningen for alle os, som varetager pasning og pleje af grønne arealer.